مدیر دفتر نمایندگی مهریز با اشاره به باغ شهر بودن شهر مهریز گفت: هماکنون شاهد برخی تغییر کاربریها و ساخت و سازها به صورت غیرقانونی و گسترده در شهر هستیم که اگر نظارت دقیق قانونی انجام نشود دیگر در آینده اثری از باغ شهر بودن نمیماند.
سیدرضا محسنالحسینی افزود: طبق مقررات، شهروندان برای هرگونه ساخت و ساز باید از شهرداری نسبت به کسب پروانه اقدام کنند ولی چون طرح تفصیلی شهرستان دچار مشکل است افراد بدون توجه به مقررات اقدام به ساخت و ساز میکنند.
وی تصریح کرد:در طرح تفصیلی شهر مهریز که کمتر جایی از آن برای ساخت و ساز شهروندان طبق قانون فضایی دیده و تعریف شده موجب سوق دادن مردم به تخلف در ساخت و ساز است، بنابراین اکثر پروندهها به کمیسیون ۱۰۰ کشیده میشود و باید برای مشکل کار ریشهای کرد.
محسن الحسینی بیان کرد: برای حل مشکل و ایجاد زمینه برای ساخت و سازها به صورت قانونی در شهر باید در اولین گام در خصوص طرح تفصیلی توسط مسئولان امر یک کار علمی و بررسی جدی انجام شود که تحقق آن نقش مهمی در پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز دارد.
مدیر دفتر نمایندگی مهریز در ادامه به اهمیت رعایت مقررات و ایجاد زمینه لازم برای ساخت و ساز در شهر اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار موجود، اکثر ساخت و سازها از سال ۱۳۹۰ تاکنون بدون پروانه ساخت است به گونهای که از حدود ۱۰۰ هزار مترمربع بنای ایجاد شده ۱۰ هزار متر مربع دارای پروانه و بقیه بدون پروانه در ساخت و ساز است.
محسن الحسینی، تخریب باغات و تبدیل شدن به خانههای ویلایی را یکی از معضلات حوزه ساختمان در باغشهر شهر مهریز ذکر کرد و گفت: باغات از نیاکان به ما رسیده و باید در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشیم تا بتوان حداکثر استفاده را از آنها برد.
وی به اهمیت موضوع حفظ باغ شهر مهریز اشاره کرد و عموم شهروندان را به مراقبت از باغات با هدف حفظ حالت باغشهری این شهر فرا خواند و تصریح کرد: هر چند شهرداری مجوز ساخت و ساز ۱۰ درصد بنا را داده اما مردم به فضای سبز و نگهداری و حفظ باغات و درختان توجه داشته باشند.