جستجو

سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز راه اندازی شد

  • صفحه اصلی
  • سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز راه اندازی شد
رئیس سازمان

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به راه اندازی سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز در این سازمان گفت: این سامانه از اول دی ماه آغاز به کار نموده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد؛ «علی اصغر زحمتکش» با بیان اینکه دفتر کنترل و نظارت گاز سازمان در راستای توسعه خدمات غیر حضوری و الکترونیکی، حفظ سلامت ناظرین و مجریان گاز در برابر شیوع ویروس کرونا این سامانه را راه اندازی کرده است، اظهارکرد: از دیگر دلایل اجرای این طرح کاهش هزینه‌های مربوط به خرید و چاپ کاغذ، کاهش هزینه‌های رفت و آمد ناظرین، مجریان و متقاضیان بوده است.

وی افزود: در همین راستا اقدام به تهیه توکن امضای دیجیتال برای مهندسین ناظر گاز و مجریان کردیم و با ارتقاء سامانه دفتر گاز و لینک کردن آن با دفاتر پیشخوان دولت و شرکت گاز و تهیه سرور های قوی‌تر برای نگهداری اطلاعات در محیط امن زیر ساخت‌های حذف نقشه های کاغذی گاز فراهم گردید.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به اینکه توکن های تهیه شده در اختیار ناظرین گاز قرار گرفته است، تاکید کرد: با همکاری بسیار قابل تقدیر اتحادیه تاسیسات مکانیکی تحویل توکن به مجریان گاز نیز در فاز دوم صورت گرفت.

به گفته زحمتکش برای آشنایی ناظرین و مجریان گاز دوره های آموزشی به صورت غیر حضوری برگزار شده است، عنوان کرد: در این دوره که با عنوان"آشنايي بافرآيند حذف فيزيكي نقشه هاي گاز و امضاي الكترونيك" برگزار شد 700نفر ساعت مشارکت داشته اند.

وی با بیان اینکه مسائل حقوقی و چگونگی استفاده از امضای دیجیتال در تفاهمات صورت گرفته با شرکت گاز حل شده است، خاطرنشان کرد: در همین راستا همسان سازی وب سرویس شرکت گاز و سازمان نظام مهندسی انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه دولت الکترونیک یکی از شعارهاي مهم دولت تدبير و اميد به منظور سهولت بيشتر در كار خدمت رسانی به مردم است، گفت: خوشبختانه سازمان نظام مهندسی استان يزد در کل کشور به عنوان نخستین سازمان  اقدام به حذف نقشه های کاغذی گاز، الکترونیک کردن نقشه ها و استفاده از امضاء دیجیتال نموده است

وی افزود: از ابتدای هیات مدیره دوره هشتم توسعه خدمات الکترونیک دفتر توسعه تکنولوژی ساختمان شروع شده که ارتقاء سامانه گاز، تهیه اپلیکیشن گاز، حذف نقشه های کاغذی و شفاف‌سازی الکترونیک تمام فعالیت های خود بخشی از اقدامات این دفتر است.

زحمتکش با بیان بخش دیگری از مزیت های این سامانه تاکید کرد: با اجرایی شدن این سامانه 160 هزار مراجعه حضوری به سازمان در سال کاهش می یابد که می تواند در صرفه جویی 81 هزار لیتر بنزین موثر باشد.

وی یادآور شد: در بحث کاهش استفاده از کاغذ نیز این سامانه به صرفه جویی 380 هزار برگ کاغذ در سال کمک می کند که می تواند از قطع 46 درخت تنومند جلوگیری کند.

زحمتکش در پایان سخنانش با اشاره به اینکه امضای دیجیتال در بسیاری از کشورها ازجمله ایران، از لحاظ قانونی پشتیبانی می‌شود، گفت: قانون تجارت الکترونیکی که در سال 1382 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، مهمترین سندی است که امضای دیجیتال را ازنظر قانونی پوشش می دهد و ماده 7 این قانون به‌صراحت بیان می‌کند «هرگاه قانون وجود امضا را لازم بداند امضای الکترونیکی مکفی است».