جستجو

ضرورت تدوین ساختار دانشکده مهارت و کارآموزی در استان یزد

  • صفحه اصلی
  • ضرورت تدوین ساختار دانشکده مهارت و کارآموزی در استان یزد
1

رئیس سازمان نظام مهندسی استان یزد با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت و ایجاد دانشگاه مهارت و کارآفرینی گفت: لازم است ساختارهای برگزاری دوره های کارآموزی و کارورزی، به صورت جامع تدوین و هرچه سریع‌تر تبدیل به قرارداد یا تفاهم نامه اجرایی با دانشگاه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد؛ مهندس «مجتبی فرهمند» در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، یکی از اصلی ترین ماموریت های نهادهایی نظیر نظام مهندسی که ریشه‌های دانش بنیانی دارند را ارتباط با دانشگاه و توجه به بحث آموزش عنوان کرد.

وی با اشاره به تغییرات اساسی در آموزش به دلیل سرعت بسیار بالای تکنولوژی ساخت و مهندسی گفت: امروزه، هم در بحث نرم افزاری و سخت افزاری و هم در بحث مصالح و تکنولوژی های نوین ساخت و ساز فاصله بسیار زیادی با کشورهای توسعه یافته داریم و به همین جهت آموزش مداوم و مستمر امری ضروری است.

مهندس فرهمند با تاکید بر لزوم اجرای سریع تفاهم نامه نظام مهندسی و دانشگاه آزاد و تبدیل آن به یک شیوه نامه اجرایی خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساخت های مناسب دانشگاه آزاد در استان لازم است تا در این تفاهمنامه برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری در شهرستان‌ها به صورت ترکیب حضوری و آنلاین مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان یزد با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت و ایجاد دانشکده مهارت و کارآفرینی گفت: با توجه به دستورالعمل های سازمان نظام مهندسی مبنی بر برگزاری دوره های کارآموزی و کارورزی، لازم است ساختارهای آن به صورت جامع تدوین و هرچه سریع‌تر تبدیل به قرارداد یا تفاهم نامه اجرایی شود.

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی بیشتر دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در بحث موضوعات رفاهی کارمندان و مهندسین اذعان کرد: با توجه به زیرساخت های رفاهی و ورزشی دانشگاه آزاد خواستار استفاده بیشتر از این امکانات برای ارتقاء نشاط و شادابی مهندسین و عمل به مسئولیت های اجتماعی هستیم.

 فرهمند از انتقال و توسعه تکنولوژی ساخت و ساز به عنوان یکی از ظرفیت‌های طرح ساخت ۶۰ هزار واحد مسکونی در استان یزد نام برد و گفت: از آنجا که تکنولوژی ساخت و ساز هر ساله با پیشرفت‌های گسترده‌ای همراه است، نهادهای علمی نظیر دانشگاه و نظام مهندسی می‌توانند به این موضوع ورود کنند و چگونگی ارزان سازی و سریع سازی این واحدها و استفاده از مصالح نوین را بررسی و ایده های جدید و موضوعات نوآورانه را مطرح کنند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه اظهار کرد: دانشجویان عمران، معماری و... نیاز به فضای واقعی کار دارند و می توانند بسیاری از کلاس‌های خود را در صنعت بگذرانند.

دهقانی اشکذری با بیان اینکه دانشگاه آزاد تغییر سبک آموزشی را در دستور کار قرار داده است گفت: امیدواریم این تفاهمنامه که از ظرفیت های زیادی در حوزه آموزش و کارآفرینی برخوردار است به صورت عملیاتی و واقعی منعقد شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی واحدهای دانشگاه آزاد در استان آماده همکاری در طرح جهش مسکن هستند.