رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت: سامانه گاز سینا با هشت زير فرآيند مجزا به صورت تجمیع شده و با کیفیت بهتر، در اختیار مجريان گاز و مهندسين ناظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان استان یزد، علي اصغر زحمتكش، رئيس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه سامانه سینا بر مبنای BPMS پایه گذاری شده و باعث یکپارچگی و هماهنگی امور سازمان می شود، اظهار کرد: این سامانه محدود به سطح خاصی از مدیران نمی شود و می توان برای سطوح مختلف مدیریتی داشبوردها و سطح دسترسی های مختلف تعریف کرد.
رئيس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان اینکه سامانه سینا در افزایش بهره وری، رضایت کاربران(مهندسین) و سیاست گذاری های آینده تاثیرگذار است، تاکید کرد: دلیل عملیاتی کردن و استفاده از سامانه سینا تجمیع فرایندهای ۵۴ گانه سازمان است که در حال حاضر در سامانه هایی جداگانه ارائه می شود.
مهندس زحمتكش تصریح کرد: پیاده سازی برخی از فرایندها و درخواست های جدید به دلیل تعدد اصلاحات و منسوخ شدن زبان نرم افزار گاز قبلی و هزینه های بالا امکان پذیر نبود ولی این سامانه کمک می کند تا فرایندها و درخواست های جدید با صرف زمان کوتاهتری با بیشترین قابلیت فنی پیاده سازی شود.
وی مزیت های دیگر سامانه سینا گاز را زمینه سازی برای شفاف سازی بیشتر در فرایند ها و گزارشات و عدم مغایرت اطلاعات بین بخشی در سازمان عنوان کرد.
رئيس سازمان خاطرنشان کرد: این سامانه به گونه ای طراحی شده است که با استفاده از وب سرویس قابلیت اتصال به ارگان های دیگر از قبیل شهرداری، شرکت گاز، راه شهرسازی و حتی دیگر سامانه های کاربردی سازمان مانند سامانه نوسا و اتوماسیون اداری را دارد.
در انتها رئيس سازمان از همكاری، همراهی و سعه صدر اداره كل راه و شهرسازی، استانداری، اتحاديه تاسيسات مكانيكی ساختمان و تمامی ذينفعان جهت اجرايی شدن سامانه سينای گاز تقدير و تشكر كرد.
لازم به ذكر است جهت اجرايی شدن بخش گاز در سامانه سينا بيش از 531هزار پرونده از سال 1382 تا كنون و 28500پرونده جاری به همراه كليه نقشه ها و فايل ها و كليه ديتا به سامانه سينا انتقال يافت.